Propostes
i accions pel canvi

Serà intel·ligència
col·lectiva

— Serà la nostra implicació

Gràcies al fet de treballar colze a colze amb el món associatiu, la societat civil està en condicions per a armar un relat alternatiu, per produir eixa metamorfosi que canvie el que calga transformar. Les següents propostes pel canvi són el resultat del treball en xarxa de moltes entitats i la vitalitat participativa de la comarca.


Comerç Just
Incorporem els productes de Comerç Just en els actes i en la gestió interna de les associacions. Abracem el Comerç Just en el nostre dia a dia, com a col·lectius i com a persones.
Productes ecològics
L’alimentació també és un instrument pedagògic per a la transformació social. Apostem des de les associacions per aliments ecològics de proximitat i respectuosos amb el medi ambient.
Banca ètica
Hi ha un model de banca ètica que promou l’economia real i les activitats amb un impacte social i mediambiental positiu. És la millor opció per a les associacions, descobrix les avantatges.
Mobilitat Sostenible
Com pot el teixit associatiu avançar cap a un nou model de mobilitat sostenible? Descobreix les xicotetes accions que poden canviar la nostra manera de desplaçar-nos pels nostres pobles.
Transició energètica
Les energies renovables, l’eficiència energètica i la sostenibilitat són les claus per a avançar cap a una revolució energètica. Quin paper tenen les associacions en aquest canvi?
Transparència
Fomentar la cultura de la transparència en el marc d’una societat civil organitzada. La transparència és un mitjà al servei de les associacions per a generar confiança i garantir una bona gestió.
Oficina Sostenible
Un espai de treball més verd i sostenible impulsa de manera natural a l’equip cap a un major rendiment del treball. Una oportunitat per a crear una sensació general de benestar a l’associació.

Contacta amb nosaltres
Estarem encantats d'atendre't

    Persones

    Nom i cognoms*
    Adreça electrònica*
    Telèfon
    Motiu de contacte*