Vídeos
i campanyes

Serà una història
compartida

— Serà el nostre llegat

Comunicar què s'està fent i què s'està aconseguint és imprescindible per seguir avançant. Comunicar ens permet saber d'on venim, on estem i cap a on anem. I ens permet també mostrar com ho fem: conjuntament i des de l'alegria, implicant a tota persona i entitat que ho desitge en el procés.


 

Cap a la reconstrucció comarcal

El vídeo de presentació de Serà Horta Sud 2030 és tota una declaració d'intencions del projecte, els seus objectius i com aconseguir-los: mesurar la realitat com a pas imprescindible per a poder-la millorar, acció conjunta entre tots els agents socials, polítics i econòmics que viuen i conviuen en el territori i difusió per arribar a tota la ciutadania de l'Horta Sud, amb la finalitat de fer extensiva la crida per a la consecució dels ODS i els objectius estratègics de l'Agenda Urbana.
inicialsera
 

Un passeig per la comarca amb Nerea Sanfe

Poc més d'un any després d'iniciar Serà Horta Sud 2030, els resultats es van començar a notar. I és que, com el nostre patrimoni, aquest projecte és un exemple que si ens ajuntem tenim la capacitat de fer grans coses. Però... Què hem fet exactament i què ens queda per fer? Ho repassem amb Nerea Sanfe mentre fem un passeig amb bici per l'Horta Sud!
nereasanfe
 
comenergetiques
arbrespicanya

Comunitats energètiques

Un arbre per cada xiquet/a

A Catarroja vam poder parlar amb Mila García Sanjuan, una de les integrants de la primera comunitat energètica local de l'Horta Sud. Mila, acompanyada de Nerea Sanfe, explica com constituir-se en comunitat energètica i què aporta a la ciutadania.
Fa molts anys que a Picanya van començar a plantar un arbre per cada xiquet i xiqueta que naixia al municipi. Amb aquesta iniciativa, on cada menut i menuda té el seu arbre, es generen arrels en la ciutadania d’aquest municipi, al mateix temps que es promou un territori verd i una consciència climàtica de la ciutadania. Ens ho expliquen Estela, Miguel i Nicolàs, família de Picanya, xerrant amb Nerea Sanfe.
 

Il·lustracions i infografies

La campanya també va comptar amb la col·laboració d'Ángel Romero i Elena Pineda com a creatius, així com amb les il·lustracions de Sergio Dosal, que van articular la campanya de xarxes socials i les infografies on es plasmen els avanços del darrer any a l'Horta Sud.
 
 

Acord de La Florida

Sempre hi ha una primera vegada per a tot. I a l'Horta Sud ho sabem bé, perquè hem decidit fer un pas més, assolint consensos que milloren la vida de totes les persones. L'Acord de la Florida fixa quatre punts de partida per avançar en el compliment dels objectius estratègics de l'Agenda Urbana i els ODS a l'Horta Sud. Aquest acord, va ser subscrit el 9 de febrer de 2023 a la Florida Universitària per totes les formacions polítiques amb competències de govern: PSPV-PSOE, Partit Popular, Compromís, Podem, Ciudadanos i EUPV. També el van subscriure, en nom de Serà Horta Sud 2030, Col·lectiu Soterranya, AeioLuz, Institut Empresarial de l'Horta Sud i Fundació Horta Sud.
cartellsera-acordflorida1
 

Contacta amb nosaltres
Estarem encantats d'atendre't

    Persones

    Nom i cognoms*
    Adreça electrònica*
    Telèfon
    Motiu de contacte*