Televisió

Entrevista a Eva Sanz i Julio Huerta a Comunitat Valenciana En Directe (LevanteTV)
La presidenta de la Mancomunitat Horta Sud, Eva Sanz, i el director de la Fundació Horta Sud, Julio Huerta, van ser entrevistats el passat 27 d'abril al programa de prime time de Levante TV, Comunitat Valenciana En Directe, conduit per Ximo Rovira.
Presentació projecte Serà Horta Sud 2030 (LevanteTV)
El dijous 22 d'abril es va presentar, a l'Auditori Nou d'Alaquàs, el projecte Serà Horta Sud 2030, un projecte de reconstrucció comarcal impulsat pel teixit associatiu amb la col·laboració de la Mancomunitat Horta Sud, la Diputació de València i Caixa Popular.
Taula de mobilitat - Serà Horta Sud 2030 (Tele Torrent)
El projecte Serà Horta Sud 2030 va celebrar el passat 19 de maig de 2021 a la Sala d'Actes de l'Antic Mercat Municipal de Torrent la taula de reconstrucció sobre mobilitat sostenible.
Taula de reconstrucció sobre mobilitat sostenible - Serà Horta Sud 2030 (Levante TV)
El projecte Serà Horta Sud 2030 va celebrar el passat 19 de maig de 2021 a la Sala d'Actes de l'Antic Mercat Municipal de Torrent la taula de reconstrucció sobre mobilitat sostenible.
Fòrum d'Economia de l'Horta: Els reptes de l'Economia Circular (Levante-EMV)
El passat mes de maig la presidenta de la Fundació Horta Sud, Imma López, va participar en la taula de debat sobre economia circular impulsada pel diari Levante-EMV i patrocinada per Caixa Popular i l'EMTRE.
Taula de reconstrucció comarcal: model energètic (Levante TV)
El passat 30 de juny va tindre lloc al Xalet de la Xapa de Benetússer la taula de reconstrucció sobre model energètic emmarcada en el projecte #SeràHortaSud2030.
Fòrum d'Economia de l'Horta: Governança participativa. Models i reptes
En el marc del Fòrum d'Economia de l'Horta organitzat pel diari Levante-EMV i patrocinat per Caixa Popular, l'EMTRE i la CEV, Quart de Poblet va acollir una taula de debat sobre governança participativa, en la qual va participar el director de la Fundació Horta Sud, Julio Huerta.
Entrevista a Prop de Tu de Grup Televisió
El programa Prop de Tu de Grup Televisió va entrevistar el passat 24 de setembre a Julio Huerta, director de la Fundació Horta Sud, per parlar sobre l'informe de mobilitat ciclista publicat per Serà Horta Sud 2030
Fòrum Futur de les ciutats i comunitats sostenibles (Levante TV)
El director de la Fundació Horta Sud, Julio Huerta, va participar el passat 17 de novembre al debat organitzat per Levante-EMV que es va celebrar al Castell de Riba-roja del Túria per debatre sobre el futur de les ciutats i comunitats sostenibles.

Contacta amb nosaltres
Estarem encantats d'atendre't

    Persones

    Nom i cognoms*
    Adreça electrònica*
    Telèfon
    Motiu de contacte*